BOI BOI SOUTHWEST

BOI BOI SOUTHWEST Heerlijk Thais eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 72 beoordelingen
16 jul 2020 om 19:49 WAARDELOOS!!!! Bestel zeer regelmatig via thuisbezorg. Deze maaltijd vooral qua prijs krankzinnig! Eten qua smaak ok. Maar trof ook een beteuterde bezorger met voedsel dat uit een gescheurde tas was gevallen omdat de boel niet deugdelijk was ingepakt.
19 apr 2020 om 21:28 Quick delivery and fantastic food. My favorite Thai restaurant in amsterdam
2 mrt 2020 om 9:22 lekker, maar kleine porties, een duur.
28 feb 2020 om 22:37 Bestelling kwam 2 uur en 3 kwartier later
19 jan 2020 om 20:13 Niet heel smaakvolle curry. Rundvlees taai. Voor 18 euro verwacht ik veel meer.
9 jan 2020 om 20:07 Superlekker, 1 biertje vergeten te leveren en met 1000 excuses 2 biertjes geleverd, volgende week weer bestellen als ik Amsterdam ben!
5 jan 2020 om 21:29 Good food, fast delivery.
3 jan 2020 om 20:22 geen bijzonder eten
30 dec 2019 om 14:47 Eerste keer via thuisbezorg.nl. Goede ervaring met bezorger, super op tijd en doet deur beneden netjes zachtjes dicht, attent. Eten was super lekker en goed. Niet enorm veel en twee pepers symbool is ook echt al heet.
20 dec 2019 om 21:03 Great food, fast delivery!
7 dec 2019 om 20:54 Voor de tweede keer besteld. Lekker eten, alleen die porties rijst zijn wel heel miniscuul.
1 dec 2019 om 20:46 Duur voor hoeveel je krijgt, Loempia's + spare-ribs + curry beef voor 28 euro. In m'n eentje op gegeten en nog honger Kreeg maar 2 spare-ribs ipv de beloofde 4 en echt een heel klein portie rijst bij de curry. wel lekkere curry en prima loempia